Shopping cart icon
Banner BannerMobile
Görögdinnyés gazpacho tojásmorzsával és párolt csirkemellel
Elolvasom

Görögdinnyés gazpacho tojásmorzsával és párolt csirkemellel

A gazpacho a világ talán leghűsítőbb és legegyszerűbb és mégis az egyik méltán híres levese. Főzni sem kell, csak turmixolni, mégis kellemesen laktató étel. Nyáron kötelező elkészíteni az alábbi recept alapján, melyet Abonyi Orsi dietetikus, élelmiszertudományi szakember készített a Zepter olvasóinak!

Közzétéve: 2024. 07. 16. 8:00:00 Szerző: Zepter International | 0 hozzászólás

Abonyi Orsi: Tavaszi böjt, avagy az egészség és a hagyományok találkozása
Elolvasom

Abonyi Orsi: Tavaszi böjt, avagy az egészség és a hagyományok találkozása

A tavaszi böjt hagyománya már hosszú évszázadokra nyúlik vissza, és számos kultúrában és vallási közösségben fontos szerepet tölt be. Itthon ez az időszak, amely a Nagyböjttel a Húsvét ünnepének előkészületeként szolgál, és ilyen módon akár sokak számára lehetőséget kínálhat az egészséges életmód felé történő elmozdulásra is. De miért tartunk tavasszal böjtöt, tartsunk-e egyáltalán böjtöt, milyen előnyei és hátrányai lehetnek? 

Közzétéve: 2024. 03. 13. 19:35:44 Szerző: Zepter International | 0 hozzászólás

Abonyi Orsi: Egyszerű és praktikus téli receptek
Elolvasom

Abonyi Orsi: Egyszerű és praktikus téli receptek

A téli időszakban, különösen az évszak vége felé gyakran, hogy kifogytam az ötletekből, és nem annyira van kedvem kísérletezni, mint nyáron, amikor tobzódunk a színesebbnél színesebb zöldségekben. Na, ilyenkor van az, előveszem a klasszikusokat némi csavarral amik pont az ilyenkor elérhető alapanyagoktól lesznek isteniek, vagy az év bármely szakaszában jó választások, amikor egy olyan „bekuckózós” az idő.

Közzétéve: 2024. 02. 02. 17:03:02 Szerző: Zepter International | 0 hozzászólás

Abonyi Orsi: Élelmiszerbiztonság – tartósan, okosan!
Elolvasom

Abonyi Orsi: Élelmiszerbiztonság – tartósan, okosan!

Üdvözöllek ismét! Először is engedd meg, hogy boldog 2024-es évet kívánjak neked! Ha jól sejtem, az elmúlt egy-két hétben sokat foglalkoztatott a tavalyi év lezárásával, és az idei év minél pontosabb, hatékonyabb megtervezésével, és ha jól sejtem, lehet egy-két régi-új fogadalmad is idénre.

Közzétéve: 2024. 01. 12. 16:31:18 Szerző: Zepter International | 0 hozzászólás

Abonyi Orsi dietetikus: Alapozás a konyhában
Elolvasom

Abonyi Orsi dietetikus: Alapozás a konyhában

Ha esetleg még nem találkoztunk korábban, és netán a korábbi bemutatkozó videómról is lemaradtál volna, akkor engedd meg, hogy bemutatkozzam neked: Abonyi Orsi vagyok, végzettségem, szakmám, hivatásom szerint dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, az egészséges táplálkozás, és az egészségmegőrzés elkötelezett híve.

Közzétéve: 2023. 10. 16. 16:00:51 Szerző: Zepter International | 0 hozzászólás

Zepter logotype A termék sikeresen a kosárba került! Bags Tovább a kosárba