Olívafa markolatú Santoku konyhai acél kés - 16cm
KSO-016
Olivafa markolatú késkollekció
A „santoku” szó jelentése „három erény”, utalva arra a három dologra, amire a leginkább megfelelő egy ilyen kés: szeletelés, kockázás és aprítás. Mindhárom alapfeladatot kitűnően ellátja, ezért a santoku kés az egyik leggyakrabban előforduló késtípus a professzionális és az otthoni konyhákban egyaránt. Pengéje vékonyabb a szakácskés pengéjénél, így hajszálvékony szeleteket lehet vele vágni – ezt a japán konyha számos fogása esetén megfigyelhetjük.
Csatlakozz ingyenesen és kötöttségektől mentesen. Élj a számos nagyszerű lehetőséggel:
Vásárolj kivételes árakon klubtagként: 5%, vagy akár 40% kedvezménnyel.
Regisztrálj vagy ajánlj új tagokat és szerezz akár 10% jutalékot a vásárlásaik után.
Értékesíts, és keress akár 40% jutalékot.
kedvezmény szintje
+
ZepterClub tagjaid száma
kedvezmény szintje
-
-
1
2
2
4
10
10
Miután csatlakozol, időszakosan értesítünk a legújabb termékeinkről, amik egy jobb, egészségesebb, és ezáltal akár hosszabb élethez segítenek. Bármikor leiratkozhatsz, feltételek nélkül.
Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!
Listaár | 57.800 Ft |
ZepterClubⓘár | 56.400 Ft |
Mennyiség | |
Kedvezmény -2% | -1.400 Ft |
Végösszeg | 56.400 Ft |
Bemutató
Penge hossza: 16 cm
Sok más konyhai feladattal ellentétben a vágást, az aprítást, a szeletelést és a kockázást ma is leginkább kézzel végzik. Noha sokan felszereltük a konyhánkat modern eszközökkel – csúcstechnológiás kenyérpirítóval, smoothie készítő géppel és elektromos főző-, illetve párolókészülékkel – a legősibb konyhai eszköz, a kés, továbbra is nélkülözhetetlen az ételek elkészítéséhez.
A Felix 1790 óta készít késeket Solingenben, a „kések városában” és napjainkig hű maradt a pengekészítés több évszázados hagyományaihoz. A tökéletesen megmunkált Zepter késeket egyetlen, csúcsminőségű acéldarabból kovácsolják több mint 45 lépésben. Ez az alapos gyártási folyamat páratlan minőségű, funkcionalitású és formatervű késeket eredményez.
Az olívafa markolatú késkollekciónk pengéit egyetlen darab X50 CrMoV15 acélból, kézzel kovácsolják. E gondosan megmunkált pengék minősége, tartóssága és élessége kiemelkedő, így sok éven át biztosítják a lehető leghatékonyabb konyhai munkavégzést használójának. A kések gyönyörű aranybarna színű markolata harmonikusan ötvözi a stílust és a funkcionalitást. A markolatok viszonylag kis átmérőjűek, így kisebb kézzel is stabilan foghatók vágás, szeletelés vagy aprítás közben. Az olívafa antibakteriális jellemzőkkel bír, így kollekciónk késeivel higiénikusan dolgozhat. Némi ápolással a természetes fa hosszú ideig megőrzi állagát és intenzív színét.
Csempésszen mediterrán hangulatot a konyhájába!