Zepter edény – 7,0 liter, Ø24 cm, magasság 16,5 cm
Z-2470
Az edények királya: egészséges főzés nagy mennyiségben is
Lenyűgöző sokoldalúság jellemzi ezt a nagy méretű Zepter Masterpiece edényt. Ideális szárnyasok, húsok, rizsételek, tésztaételek, levesek, zöldségek, curry-k, halételek, krumpli, és számos egyéb étel nagy mennyiségű elkészítéséhez. Paradicsomlé, lekvár, és kompót készítésére is alkalmas. Az egészséges, alacsony hőmérsékletű főzést a Zepternél a csúcsminőségű 316L nemesacél, az akkutermikus kompakt edényalj, valamint a hermetikusan záró edényperem és fedő együttese biztosítja.
Csatlakozz ingyenesen és kötöttségektől mentesen. Élj a számos nagyszerű lehetőséggel:
Vásárolj kivételes árakon klubtagként: 5%, vagy akár 40% kedvezménnyel.
Regisztrálj vagy ajánlj új tagokat és szerezz akár 10% jutalékot a vásárlásaik után.
Értékesíts, és keress akár 40% jutalékot.
kedvezmény szintje
+
ZepterClub tagjaid száma
kedvezmény szintje
-
-
1
2
2
4
10
10
Miután csatlakozol, időszakosan értesítünk a legújabb termékeinkről, amik egy jobb, egészségesebb, és ezáltal akár hosszabb élethez segítenek. Bármikor leiratkozhatsz, feltételek nélkül.
Ez nagyon egyszerű - adj további termékeket a kosaradhoz, és máris láthatod a kedvezményt.
Minél nagyobb az összeg - annál nagyobb a kedvezmény!
Listaár | 247.300 Ft |
ZepterClubⓘár | 222.600 Ft |
Mennyiség | |
Kedvezmény -10% | -24.700 Ft |
Végösszeg | 222.600 Ft |
Bemutató
MINŐSÉGI ANYAGOK + EGÉSZSÉGES FŐZŐRENDSZER = HOSSZABB, TELJESEBB ÉLET
Senkinek nem kellene kockázatnia az egészségét rossz minőségű, rákkeltő anyagokat is tartalmazó ételek rossz minőségű edényekben történő elkészítésével. A megoldás a Zepter Masterpiece főzőrendszer. Készítse el kedvenc ételeit egészségesen és éljen hosszabb, teljesebb életet! A mélyebb Masterpiece edények a legkülönfélébb fogások elkészítésére alkalmasak: főzhetünk bennük tésztaételeket, leveseket, curry-ket, pörkölteket, gulyáslevest, és számos egyéb ételt.
A Zepter korszerű technológiája és az elérhető legjobb anyagok használata biztosítja, hogy az elkészített ételekben megmaradjanak a vitaminok, ásványi anyagok, és fehérjék, miközben az alapanyagok természetes aromái, ízei sem vesznek el – így lesz az étel egyszerre ízletes és egészséges. Ezen felül az ételek nem zsugorodnak össze, az alapanyagok nem vesznek kárba, nem tapadnak az edényhez, nem égnek oda, és a főzés során nem keletkeznek mérgező vagy rákkeltő hatású vegyületek (pl. akrolein). Az ételek vonzóbb látványt is nyújtanak, mivel megmarad a színük, formájuk, és állaguk.
CSÚCSMINŐSÉGŰ ANYAGOK: A gyenge minőségű főzőedények jelentik az egyik legnagyobb veszélyt az egészségünkre. A leggyakrabban használt anyagok a kerámia, az üveg, az alumínium, a teflon, a hitvány acél, a könnyűacél, a zománc, és az egyéb tapadásgátló bevonatok. Ezek az anyagok könnyen oxidálódnak és rozsdásodnak, ráadásul mivel a hagyományos edények anyaga általában viszonylag vékony, az étel könnyen odaég bennük. Egyes kutatások kimutatták, hogy a különböző tapadásgátló bevonatokból olyan mérgező gázok válnak ki főzés közben, amelyek rákkeltőek is lehetnek. A Zepter edények esetében a tapadásmentes felületet speciális technológia segítségével alakítják ki, amely az edény anyagának a struktúráját változtatja meg, így semmilyen veszélyt jelentenek az Ön egészségére. A Zepter Masterpiece főzőrendszer mély edényei csúcsminőségű Zepter 316L nemesacélból készülnek. Ez a kiemelkedően tartós fémötvözet akár 50%-al is többe kerülhet, mint a 18/10-es rozsdamentes acél, viszont annál lényegesen értékesebb és tartósabb. Ez az egyedülálló anyag környezetbarát, a hagyományos rozsdamentes ötvözeteknél jobban ellenáll a fizikai és kémiai behatásoknak, valamint korrózióállósága is kiemelkedő.
A 316L nemesacél nem porózus szerkezetű, nem ég rá az étel, nem oxidálódik, nem veszi át az ételszagot, nem vált ki semmilyen allergiát, és egyszerűen tisztítható. Ezt az anyagot olyan területeken használják, ahol kiemelkedően fontos az anyagminőség: sebészeti eszközöket, implantátumokat, protéziseket, illetve exkluzív karórákat, valamint luxusautók és yachtok bizonyos alkatrészeit készítik belőle. A csúcsminőségű Zepter 316L nemesacél kétségtelenül a legjobb választás az egészséges ételkészítéshez a hosszabb, teljesebb élet érdekében.
A Zepter egészséges ételkészítési megoldásának középpontjában a szabadalmaztatott Zepter akkutermikus edényalj áll. Ezzel a technológiával akár 70%-os energia-megtakarítást is elérhetünk. A háromrétegű aljat egy speciális gép illeszti az edénytesthez 2000 tonna nyomással (nincs forrasztás vagy ragasztás), így az edény két része egy kompakt, elválaszthatatlan, és rendkívül tartós egységet alkot. Egy másik technológiával, a Zepter rádió-digitális termokontrollal pedig teljesen automatizálhatjuk a főzési folyamatot az elejétől a végéig.
A Zepter edényekkel a főzési időt akár a felére is csökkentheti, 70%-os energia-megtakarítást érhet el, és mivel az ételek mérete, állaga, és értékes tápanyagaik megmaradnak, így az alapanyagok költségén akár 30%-50%-ot is megspórolhat. Természetesen mindezeken felül a legfontosabb előny, hogy az egészségét is védi velük.
EGÉSZSÉGES FŐZÉSI RENDSZER: A Zepter által kifejlesztett főzési folyamat során az ételekből kipárolgó gőz fölszáll az edény tetejébe, majd ott az edény többi részénél hűvösebb fedőn lecsapódik és visszacsöpög az ételre. Ez a körforgás addig ismétlődik, amíg az étel teljesen át nem fő. Ez a Zepter zárt főzési ciklusa, amellyel hozzáadott zsír és víz nélkül, alacsony hőmérsékleten főzhet.
Bizonyos kutatási eredmények azt mutatják, hogy a hagyományos edényekhez képest a Zepter edényekben elkészített ételekben 72%-al több A-vitamin, 252%-al több kalcium, 336%-al több foszfor, és 83%-al több vas marad meg. A Masterpiece edényekben sütve a húsokból kioldódik saját, természetes zsírtartalmuk, így további zsiradékra vagy olajra már nincsen szükség. Ez azt jelenti, hogy az így elkészített vörös húsokban 67%-al, míg a csirkében 51%-al alacsonyabb lesz a zsírtartalom a természetes zsírtartalmukhoz képest. Ez a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára különösen előnyös, de mivel az összes rákos megbetegedés 62%-a (mell-, vastagbél-, prosztata-, vesedaganat) a magas zsírtartalmú étkezésre, az elhízásra, az egészségtelen (sok zsírt, olajat, sót használó) ételkészítésre, illetve a rossz minőségű edények használatára vezethető vissza, így a kevesebb zsír mindannyiunk egészségére pozitív hatással lehet.
HOSSZABB, TELJESEBB ÉLET: A közelmúlt tudományos eredményei azt támasztják alá, hogy az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb tényező az emberek élettartama szempontjából, ugyanis az étrendünk hatással van a telomerek hosszára. A rövidebb telomereket a kutatók gyakoribb megbetegedésekkel, és nagyobb halálozási aránnyal hozták kapcsolatba. A telomereink állapotát, az egészségünket, és az élettartamunkat nagyban befolyásolja az általunk elfogyasztott ételek minősége és mennyisége.
Nincs szükség arra, hogy a zöldségeket sok vízben, magas hőmérsékleten forraljuk, mert így lebomlanak a bennük található hasznos tápanyagok. Nincs szükség arra, hogy a húsokat túlhevített zsiradékokban süssük, mert az ilyenkor képződő transzzsírsavak és akrolein – egy igen mérgező, barna, és éghető rákkeltő hatású anyag, amely benne marad a rosszul elkészített ételekben – komoly veszélyt jelenthetnek az egészségünkre. Válassza a tökéletes megoldást és fektessen az egészségébe az egyedülálló Zepter Masterpiece főzőrendszer segítségével – a hosszabb, teljesebb életért.